Üyeliklere devam ediyoruz: ANETI, TBCCI ve TISTO

28.02.2013

Urban; Türk İngiliz Ticaret ve Sanayi Odası, Türk-İspanyol Resmi Sanayi ve Ticaret Odası ve Barselona'daki şirket aracılığıyla ANETI'ye (İspanyol Çeviri ve İnterpreting Şirketleri Derneği) üye oldu.

01-03-2013

İSTANBUL- Dünyanın önde gelen derneklerine, sanayi odalarına her zaman özel önem veren Urban Çeviri Hizmetleri, üyeliklerine devam ediyor. Son olarak Türk İngiliz Ticaret ve Sanayi Odası, Türk-İspanyol Resmi Sanayi ve Ticaret Odası ve Barselona'daki şirket aracılığıyla ANETI'ye (İspanyol Çeviri ve İnterpreting Şirketleri Derneği) üye olduk.

Türk İngiliz Ticaret ve Sanayi Odası (TBCCI): İngiltere ve Türkiye arasındaki ticaretin geliştirilmesi ve yatırımların artırılması amacıyla, üyelerine geniş çaplı hizmetler sunmak için 1980 yılında Londra'da kuruldu. (www.tbcci.org)

Türk-İspanyol Resmi Sanayi ve Ticaret Odası (TİSTO): İspanyol ve Türk firmaların, Türkiye ve İspanya pazarlarında ekonomik ve ticari aktivitelerini geliştirebilmeleri için her türlü araç ve çözümü sunmak amacıyla 13 Ekim 2011'de kuruldu. (www.camarahispano-turca.org)

İspanyol Yazılı ve Sözlü Çeviri Şirketleri Derneği (ANETI): İspanya'nın çeşitli bölgelerinden 30'un üzerinde üyesi bulunan dernek, 2006 yılında kuruldu. Bu şirketlerin hepsi aynı ortak hedefi paylaşmaktadır: müşterilerine, projeleri ve hedefleri açısından katma değer sağlayan kaliteli bir hizmet sunmak. Üyelerin tümü, EN:15038'e (Çeviri Hizmeti Tedarikçileri için Avrupa Kalite Standardı) sıkı sıkıya bağlıdır. (www.aneti.es)