Urban ilk kez Tekom'a katıldı

14.11.2013

Urban Çeviri Hizmetleri, 23-25 Ekim tarihleri arasında Wiesbaden'de gerçekleşen Tekom Yıllık Konferansı'na ilk kez katılarak stand açtı. 7.700 üyesi bulunan, Avrupa'nın en büyük teknik iletişim ve enformasyon gelişim derneği Tekom'un konferansına yoğun katılım oldu.

05-11-2012

İSTANBUL- Urban Çeviri Hizmetleri, 23-25 Ekim tarihleri arasında Wiesbaden'de gerçekleşen Tekom Yıllık Konferansı'na ilk kez katılarak stand açtı. Yoğun bir katılımın gerçekleştiği konferansta teknik iletişim ve enformasyon gelişimi alanında faaliyet gösteren şirketlerle geleceğe yönelik anlaşmalar yapıldı ve karşılıklı bilgi alışverişi gerçekleştirildi. Urban, etkinlikte kendi standını açan tek uluslararası Türk firması olması nedeniyle özel bir dikkat çekti.

Tcworld ve Tekom fuarının eşlik ettiği Tekom Yıllık Konferansı, teknik iletişim açısından en geniş katılımlı küresel etkinlik ve tanıtım alanı olma özelliğine sahip. Konferansta Almanca ve İngilizce paneller ve atölye çalışmaları ile uluslararası bir fuarın yanı sıra uluslararası derneklerin tanıtıldığı Associations World'e de yer verildi. Tekom Yıllık Konferansı, sanayi kuruluşları veya hizmet sektörü için çalışan teknik iletişim uzmanları ve idarecilerinin buluşma noktası ve teknik iletişim uzmanlarının mesleki ilerlemelerinde ihtiyaç duydukları her şeyi sunuyor.

Halihazırdaki 7.700 üyesiyle Tekom, teknik iletişim ve enformasyon gelişimi alanında Avrupa'nın en büyük derneği olarak biliniyor. Tekom'un ana görevlerinden biri de kullanım talimatları, kullanma kılavuzları ve satış destek dokümanlarını hazırlayan teknik yazarlar, grafik uzmanları ve çevirmenlerin eğitim seviyesini yükseltmek.