Urban dünyayı geziyor: Yeni adres Monaco

12.04.2012

26-28 Mart tarihleri arasında GALA'nın Monaco'da düzenlediği konferansa, derneğin 4 yıldır üyesi olan Urban çeviri hizmetleri, üst düzey yöneticileriyle katıldı.

12-04-2012

İSTANBUL- 26-28 Mart tarihleri arasında GALA'nın Monaco'da düzenlediği konferansa, derneğin 4 yıldır üyesi olan Urban çeviri hizmetleri, üst düzey yöneticileriyle katıldı.

Yerelleşme faaliyetlerinin yanı sıra, uluslararası açılımlara da büyük önem veren Urban, bu alanda dünya çapında bir kuruluş olan GALA'nın düzenlediği etkinlikte, yerelleştirme, teknoloji ve ekonomi alanındaki yenilikleri takip etti. Urban Genel Koordinatörü Ali Alayoğlu ve çeviri Departmanı Başkanı Özgür Yakupoğlu, geniş katılımın olduğu etkinlikte dünya ekonomisini yöneten birçok şirketin üst düzey yöneticileriyle bir araya gelme fırsatı buldu. 

GALA, üyelerinin çeşitli konularda fikir alışverişinde bulunmasına ve yenilikçi çözümler geliştirmesine olanak tanıyor. Dünyanın en önemli çeviri şirketlerinin üye olduğu GALA'nın üst düzey yöneticiler için tertiplediği programlar büyük ilgi görüyor.