Urban Çeviri, masaüstü yayıncılıkta lider

16.02.2008

Genel hukuk, ilaç, ulusal ve uluslararası ticaret, şirketler hukuku,  kozmetik, gelişmiş tıp teknolojisi, otomotiv ve iş makinesi alanlarında Türkiye’nin en tanınmış ve güvenilir çeviri merkezi haline gelen Urban Çeviri, buna paralel olarak deneyimli bir kadro ve gelişmiş bir teknoloji ile masaüstü yayıncılıkta da sektörünün lideri konumunda.

19-05-2008

İSTANBUL- Kısa bir süre önce faaliyete geçmesine rağmen, dünya dillerinin büyük bölümünü kapsayan geniş ve deneyimli kadrosuyla çeviri hizmetleri sektörünün bir numaralı şirketi haline gelen Urban Çeviri, buna paralel olarak, hizmet verdiği şirketlerin dökümanlarını baskıya hazır hale getirme çalışmaları sayesinde masaüstü yayıncılık alanında uzman bir kadroya da sahip oldu. Masaüstü yayıncılık ekibi sayesinde hizmet verdiği şirketlere büyük bir imkan daha sundu.

Genel hukuk, ilaç, ulusal ve uluslararası ticaret, şirketler hukuku,  kozmetik, gelişmiş tıp teknolojisi, otomotiv ve iş makinesi alanlarında Türkiye’nin en tanınmış ve güvenilir çeviri merkezi haline gelen Urban Çeviri, aynı zamanda deneyimli bir kadro ve gelişmiş bir teknoloji ile masaüstü yayıncılık hizmeti de veriyor.

Urban yetkilileri, sundukları bu olanak sayesinde şirketlerin çeviri ve masaüstü yayıncılık hizmetlerini tek elden tedarik edebileceklerini ve böylece büyük ölçüde hem para hem de zaman tasarrufu yapabileceklerini söylediler.

Türkiye’nin en büyük gazete ve dergilerinde uzun yıllar görev yaparak çok geniş bir deneyim kazanmış bulunan çalışanlardan oluşan Urban Masaüstü Yayıncılık departmanı,  ülkenin en gelişmiş teknolojisini kullanarak hem çeviri hem de yayıncılık hizmetini bir arada sunuyor.

Gelişmiş bir teknolojik altyapıya ve bu alanda dünyada yaygın olarak kullanılan tüm programlara ve bunlar üzerinde büyük bir deneyime sahip olan Urban Masaüstü Yayıncılık, daha şimdiden Türkiye’nin en büyük firmaları için her türlü kılavuz, pazarlama broşürü ve çeşitli teknik yayınları, istenilen her dilde hazırlamaya başladı. Ayrıca, masaüstü yayıncılık departmanı, çok dilli projeleri bulunan şirketlerin kılavuz hazırlama süreçlerinin otomasyonunu sağlayan projelere de imza attı.