Urban Çeviri Hizmetleri’ne iki sertifika

05.04.2009

Kurulduğundan bu yana sürdürdüğü titiz ve güvenilir çalışmasıyla çeviri alanındaki saygın sertifikaların çoğunu alan Urban Çeviri, iki sertifika daha kazandı. Urban’a bu kez uluslararası Lokalizasyon ve Lokalizasyon Projesi Yönetimi sertifikaları verildi. 

05-04-2009

SAN FRANCISCO- Kurulduğundan bu yana sürdürdüğü titiz ve güvenilir çalışmasıyla çeviri alanındaki saygın sertifikaların çoğunu alan Urban Çeviri, iki sertifika daha kazandı. Urban’a bu kez uluslararası Lokalizasyon ve Lokalizasyon Projesi Yönetimi sertifikaları verildi.

LISA, GALA, ATA, EUATC – TCID üyelikleri bulunan ve ISO sertifikasını alarak kalitesini yurtiçinden sonra yurtdışında da kanıtlayan Urban Çeviri Hizmetleri son olarak, Lokalizasyon ve Lokalizasyon Projesi Yönetimi sertifikalarını da taşımaya hak kazandı.

Urban Çeviri Hizmetleri Ltd. Şti.’nin Çeviri Departmanı Başkanı Recep Özgür Yakupoğlu , GALA, The Localization Institute ve California State University işbirliğiyle 23-27 Mart 2009 tarihinde San Francisco’da düzenlenen Lokalizasyon Sertifikasyon Programı ve Lokalizasyon Projesi Yönetimi Sertifikasyon Programını başarıyla tamamlayıp, ilgili sertifikaları aldı.

Urban Çeviri Şirketi yöneticileri, yoğunlaştırılmış bu eğitimden edinilen bilgiler doğrultusunda, şirketlerinde görev yapan proje yöneticilerine yönelik bir iç eğitim programı oluşturduklarını ve proje yöneticilerinin alacakları bu iç eğitimden sonra, alanlarında çok daha donanımlı bir hale geleceğini bildirdiler.