Sizleri Singapur'da standımıza bekliyoruz

25.03.2013

Urban, Singapur'da 10-12 Nisan 2013'te gerçekleştirilecek Localization World 2013 Konferansı'na katılıyor. Sizleri fuar salonunda 3 numaralı standımıza bekliyoruz.

26-03-2013

İSTANBUL- Urban Çeviri Hizmetleri 10-12 Nisan 2013'te Singapur'da gerçekleştirilecek 'Localization World' konferansına katılıyor.

Fuarda hizmetlerimizi tanıtacağımız bir stand açıyoruz. Sizleri fuar salonundaki 3 numaralı standımıza bekliyoruz. Müşterilerimiz ve meslektaşlarımızla tekrar bir araya gelmekten mutluluk duyacağız. Gelecekteki müşterilerimizle tanışmak ve hizmetlerimizi tanıtmaktan da ayrıca mutluluk duyacağız.

Urban, İstanbul (Türkiye) ve Barselona (İspanya) ofisleriyle Avrupa, Orta Doğu, Asya Dilleri ve Türki diller arasında köprü görevi görüyor. Teknik, medikal, hukuk ve yazılım yerelleştirme alanlarında yüksek kaliteli çok dilli çeviri hizmeti sunuyoruz. Localization World, The Localization Institute ve MultiLingual Computing tarafından her yıl birer kez Avrupa ve Amerika'da olmak üzere düzenli olarak organize edilen bir konferanslar dizisidir.

Yerelleştirme, küreselleştirme ve çeviri sektörünün önde gelen kurum ve kuruluşlarını bir araya getiren Localization World, konferanslarında sektördeki gelişmeler konusunda oturumlar düzenlenmekte ve en iyi iş uygulamalarını paylaşılmaktadır. Localization World Konferansı ilk kez bir Asya ülkesinde gerçekleştirilecek.