Las Vegas’taki etkinlikte Türk etkisi

07.02.2011

Urban Çeviri Hizmetleri The Association of Language Companies’in (ALC) Las Vegas’ta düzenlediği yıllık toplantıya yönetici düzeyinde katıldı.

25-05-2011

İSTANBUL- Urban Çeviri Hizmetleri, ABD’deki çeviri işletmelerini bir araya getiren The Association of Language Companies’in (ALC) düzenlediği 15 Mayıs’ta başlayan 2011 yılı toplantısına yönetici düzeyinde katılım sağladı. Şirketin Çeviri Departmanı Yöneticisi Özgür Yakupoğlu, ALC’nin tüm etkinliklerinde aktif olarak yer aldı.

Las Vegas’ta 15 Mayıs’ta başlayıp bir hafta devam eden etkinlikte çeviri sektörünün dünyada yaşadığı sıkıntılar, yeni teknolojiler ve çeviri teknikleri üzerine bir dizi çalışma gerçekleştirildi.

ABD’deki işletmelerle diğer ülkelerdeki işletmeler arasında ilişki geliştirmeyi de hedefleyen ALC’nin dünyanın birçok ülkesinden üyesi bulunuyor. Uluslararası alandaki çalışmalarını hızlandıran Urban’ın yeni üye olduğu ALC', web seminerleri, yıllık konferanslar sırasındaki eğitim oturumları ve liderlik fırsatları aracılığıyla üyelerinin gelişimine katkı sunmayı amaçlıyor. (https://www.alcus.org)