Eyfel Kulesi'nin altında bilişim sohbetleri

23.06.2012

4-6 Haziran'da Paris'te düzenlenen Localization World'de Urban çeviri Hizmetleri de yer alarak bilişim devleriyle çeviri-yerelleştirme süreçlerini tartıştı.

24-06-2012

İSTANBUL- çeviri sektöründeki en önemli konferanslar arasında yer alan Localization World 4-6 Haziran tarihleri arasında Paris'te düzenlendi. Dünyanın önde gelen bilişim şirketleri ve çeviri firmalarının katıldığı konferansta Urban çeviri Hizmetleri de yerini aldı. Türkçe ve bölge dillerine kaliteli çeviri hizmeti veren Urban çeviri, Localization World Paris aracılığıyla yeni şirketlere, Eyfel Kulesi'nin altında iş kapasitesini gösterme fırsatı bulmuş oldu. çeviri Departmanı Başkanı özgür Yakupoğlu, düzenlenen konferanslara katılıp önde gelen teknoloji firmalarının yetkilileriyle görüşmeler yaptı.

Localization World, The Localization Institute ve MultiLingual Computing tarafından her yıl Avrupa ve Amerika'da olmak üzere düzenli olarak organize edilen bir konferanslar dizisidir. Yerelleştirme, küreselleştirme ve çeviri sektörünün önde gelen kurum ve kuruluşlarının bir araya getiren Localization World, konferanslarında sektördeki gelişmeler konusunda oturumlar düzenlenmekte ve en iyi iş uygulamalarını paylaşılmaktadır.