Asya yakasında, Singapur’daydık

25.02.2013

Urban, 10-12 Nisan 2013 tarihleri arasında Singapur'da gerçekleştirilen Localization World 2013 Konferansı katılarak stand açtı.

30-04-2013

ISTANBUL-Urban Çeviri Hizmetleri 10-12 Nisan 2013'te Singapur'da gerçekleştirilen 'Localization World' konferansına katıldı. Konferansta, önde gelen şirketlerle Asya dilleri başta olmak üzere birçok dile ilişkin geleceğe yönelik anlaşmalar yapıldı ve karşılıklı bilgi alışverişi gerçekleştirildi. Organizasyonun sonunda yapılan hediye çekilişinde, Urban'ın hediye olarak verdiği tavla takımı Autodesk'ten Ally Liu'ya çıktı.

Localization World, The Localization Institute ve MultiLingual Computing tarafından her yıl birer kez Avrupa ve Amerika'da olmak üzere düzenli olarak organize edilen bir konferanslar dizisidir. Yerelleştirme, küreselleştirme ve çeviri sektörünün önde gelen kurum ve kuruluşlarını bir araya getiren Localization World, konferanslarında sektördeki gelişmeler konusunda oturumlar düzenlenmekte ve en iyi iş uygulamalarını paylaşılmaktadır. Localization World Konferansı ilk kez bir Asya ülkesinde gerçekleştirildi.